Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Київ, Україна

● Відчинено

3.3 149

Контакти

Фото

Опис

Відгуки

Інформація про Київська міська клінічна лікарня №7

Київська міська клінічна лікарня №7 – це багатопрофільний медичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу населенню Києва та області. Розташована вона за адресою: вулиця Михайла Котельникова, 95.

У цьому госпіталі працює професійний медичний персонал, у склад якого входять лікарі різних спеціальностей, медичні сестри, фельдшери та інші медичні працівники. Їх головна мета – забезпечити кожного пацієнта високоякісним медичним обслуговуванням та ретельним доглядом.

Клінічна лікарня №7 забезпечує весь спектр медичних послуг, включаючи діагностику та лікування хвороб різних систем і органів, таких як серцево-судинна, нервова, травна та інші. У госпіталі також функціонують спеціалізовані відділення, де проводяться операції та інтервенції складної відповідальності.

Крім того, Київська міська клінічна лікарня №7 забезпечує пацієнтам якісне післяопераційне лікування і реабілітацію, а також надає психологічну підтримку і допомогу у важких життєвих ситуаціях.

Збільшеною увагою у лікарні приділяється безпосередня увага до пацієнта. Кожен хворий може бути впевнений, що його стан буде перевіряти здібний медичний персонал, а самі процедури та лікування будуть виконані з дотриманням найвищих медичних стандартів.

Тому, якщо Вам потрібно якісне та довірене медичне обслуговування – звертайтеся до Київської міської клінічної лікарні №7. Наша адреса: вулиця Михайла Котельникова, 95, ми завжди готові Вам допомогти!

Фото Київська міська клінічна лікарня №7

  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (3)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (4)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (5)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (6)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (7)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (8)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (9)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (10)
  • Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (11)

місто Київ, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95

+380 44 424 2258

Телефонувати Сайт

Відгуки про Київська міська клінічна лікарня №7

Вова Зиска:

1

"Сама погана клініка просидів біля кабінету 2 половиною часа і врач так і проявився попрошу прийняти міри"

майже 2 роки тому

Нина Березка:

5

"Низький уклін всьому, без винятку, колективу відділення малоінвазивної хірургії та ендоскопічних досліджень за чуйність, людяність, професіоналізм. Колектив працює як злагоджений механізм. Мені повезло. Червень 2021 року."

майже 3 роки тому

Лариса Поліщук:

2

"Враження протилежно різні в залежності від спеціалізації. Лікували маму спочатку екстренно по швидкій з пневмонією у ковідному відділенні. Все саме хороше, що тільки можна сказати про персонал цього відділення: це і людяність, справжнй героїзм і добре відношення. Кисень підключили одразу і курс лікування проходив належно. Лікар приїздила у свій вихідний, цікавилась станом, повідомляла. Та сталось ускладнення і прийшлось з кровотечею пройти реанімацію, хірургію. Тут через три дні після виклику додаткових спеціалістів за моїм наполяганням і повним нищенням нервів, здогадались зробити КТ, покласти холод і змінити призначення, тд. Ліки постійно передавала щодня по списку. Було і таке, що у листку призначень, яке я перевірила вибірково один день, не був записаний препарат, який при мені мамі закінчили капати в/в. Відповідали, "так на сьогодні його не призначали". Як тільки була можливість транспортування, ми звідти поїхали в інше місце, відчуваючи себе, зрозуміло як. Всім здоров'я, добра і не залишайте там рідних наодинці, краще- не попадайте ніколи! Добрим і чуйним медсестричкам, санітарочкам-уклін до землі. Байдужим - навзаєм і подяка за досвід, бумеранг ніхто не відміняв."

майже 3 роки тому

Схожі заклади:

  • Генетическая лаборатория Genetic Lab

    місто Київ, Київ, проспект Перемоги, 89

  • Дніпролаб

    місто Київ, Київ, вулиця Гарматна, 37а

  • Сінево

    місто Київ, Київ, проспект Перемоги, 80/57

  • Діла

    місто Київ, Київ, вулиця Данила Щербаківського, 45А

  • Сінево / Synevo

    місто Київ, Київ, вулиця Данила Щербаківського, 57

  • Діла

    місто Київ, Київ, бульвар Вацлава Гавела, 50

  • Сінево

    місто Київ, Київ, вулиця Олени Теліги, 3

  • Центр радиационной медицины

    місто Київ, Київ, вулиця Федора Кричевського, 5

  • Український лікувально-діагностичний центр

    місто Київ, Київ, вулиця Політехнічна, 25/29

  • Діла

    місто Київ, Київ, проспект Перемоги, 45

Клініко-Діагностичний Центр у Києві Клініко-Діагностичний Центр у Києві Больница у Києві Лікарня у Києві Врач у Києві Поликлиника у Києві Поліклініка у Києві Больница у Києві Лікарня у Києві Врач у Києві Поликлиника у Києві Поліклініка у Києві Київська Міська Клінічна Лікарня №7 у Києві Багатопрофільний Медичний Заклад у Києві Кваліфікована Медична Допомога у Києві Населення Києва Та Області у Києві Вулиця Михайла Котельникова у Києві 95 у Києві Професійний Медичний Персонал у Києві Лікарі Різних Спеціальностей у Києві Медичні Сестри у Києві Фельдшери у Києві Медичні Працівники у Києві Високоякісне Медичне Обслуговування у Києві Ретельний Догляд у Києві Хвороби Систем І Органів у Києві Серцево-Судинна у Києві Нервова у Києві Травна у Києві Спеціалізовані Відділення у Києві Операції у Києві Інтервенції у Києві Післяопераційне Лікування у Києві Реабілітація у Києві Психологічна Підтримка у Києві Допомога У Важких Ситуаціях у Києві Увага До Пацієнта у Києві Перевірка Стану у Києві Медичні Процедури у Києві Найвищі Медичні Стандарти у Києві Довірене Медичне Обслуговування у Києві Адреса: Вулиця Михайла Котельникова у Києві 95 у Києві Допомога у Києві Київська Міська Клінічна Лікарня №7 у Києві Багатопрофільний Медичний Заклад у Києві Кваліфікована Медична Допомога у Києві Населення Києва Та Області у Києві Вулиця Михайла Котельникова у Києві 95 у Києві Професійний Медичний Персонал у Києві Лікарі Різних Спеціальностей у Києві Медичні Сестри у Києві Фельдшери у Києві Медичні Працівники у Києві Високоякісне Медичне Обслуговування у Києві Ретельний Догляд у Києві Хвороби Систем І Органів у Києві Серцево-Судинна у Києві Нервова у Києві Травна у Києві Спеціалізовані Відділення у Києві Операції у Києві Інтервенції у Києві Післяопераційне Лікування у Києві Реабілітація у Києві Психологічна Підтримка у Києві Допомога У Важких Ситуаціях у Києві Увага До Пацієнта у Києві Перевірка Стану у Києві Медичні Процедури у Києві Найвищі Медичні Стандарти у Києві Довірене Медичне Обслуговування у Києві Адреса: Вулиця Михайла Котельникова у Києві 95 у Києві Допомога у Києві

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Києві

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

Київська міська клінічна лікарня №7, Київ, вулиця Михайла Котельникова, 95 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5315

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.